2018-04-08

Köpvillkor

Hjälp med er order eller frågor

Vi hjälper er och har ni några frågor kontakta oss på mail info@pag.se eller ring 031-773 82 10. Måndag-fredag 08:00-17:00.

Priser

Varje vara anges i svenska kronor exklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive avgifter, moms, frakt & betalning. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta. Vi reserverar oss för prisändringar.

Betalningssätt

Försäljning sker mot Faktura. Faktura skickas med separat med e-mail till den e-postadressen som angivits i beställningen. Betalning kan göras via Bank-Giro eller Swish.

Leveranstid

Vår leveranstid är normalt 3-7 arbetsdagar från beställningsdatum.
Kontakta oss direkt vid frågor, 031-773 28 10 eller info@pag.se

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är 100 kr exkl. moms vid köp under 1500 kr exkl. moms.
Vid köp över  1500 kr exkl. moms är det fri frakt.

Leveranssätt

Vi skickar med PostNord.
Eller så kan du hämta själv, vi finns i Göteborg på Amalia Jönssons Gata 16 i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Transportskador

Om en vara från oss skadats i transport oavsett om skadan är synlig eller dold, ber vi dig att kontakta oss inom 8 dagar från det att du hämtat ut ditt paket.

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på ett annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss via mail eller telefon. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina köpta varor.

Tryckfel och produktbilder

Print Avant Garde AB reserverar sig mot eventuella tryckfel på denna webbsida. Vi ger inga garantier att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten. Print Avant Garde AB reserverar sig för förändringar i sortimentet samt för eventuella tekniska problem som gör att ordern inte kan slutföras. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva köpet om bedrägeri misstänks.

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger en beställning hos oss uppger du företagsnamn, namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Vi dokumenterar all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Print Avant Garde AB kommer inte att lämna ut några uppgifter till tredje part. Enligt personuppgiftslagen/GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer och leveransvillkor enligt (ALG)

Frågor?

Kontakta oss gärna på mail info@pag.se eller ring 031-773 82 10.