2018-04-08

Köpvillkor

Print Avant Garde AB – trycksaksproduktion och försäljning av inramade ArtPrints till företag.

Hjälp med er order

Vi hjälper er och har ni några frågor kontakta oss på mail info@pag.se eller ring 031-773 82 10. Måndag-fredag 08:00-17:00.

Priser

Varje vara anges i svenska kronor exklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive avgifter, moms, frakt & betalning. Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta. Vi reserverar oss för prisändringar.

Betalningssätt

Faktura skickas med separat med e-mail till den e-postadressen som angivits i beställningen.

Leveranstid

Vår leveranstid är normalt 3-7 arbetsdagar från beställningsdatum.
Vid hög belastning kan förseningar uppstå.

Fraktkostnad

Köp över 1500 Kr exkl. moms är helt fraktfria. Handlar du under 1500 Kr så tillkommer en frakt avgift på 150 Kr.

Leveranssätt

Vi skickar till företag med Postens företagspaket (PostNord Parcel).
Eller så kan du hämta själv, vi finns i Göteborg på Amalia Jönssons Gata 16 i Högsbo/Sisjöns industriområde.

Transportskador

Om en vara från oss skadats i transport oavsett om skadan är synlig eller dold, ber vi dig att kontakta oss inom 8 dagar från det att du hämtat ut ditt paket.

Öppet köp och byten

Du har full bytes och returrätt (ångerrätt) i 14 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd.
Ångerrätten gäller ej personliga posters eller specialbeställningar.

För att få lämna tillbaka en produkt måste den vara oanvänd (endast öppnad). Du ansvarar för varan till dess vi mottagit den. Du står endast för returfrakten. Varor som återsänds mot postförskott utlöses ej av oss.
När vi registrerat returen, sätts pengarna tillbaka på ditt konto inom 10 dagar.

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på ett annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss via mail eller telefon. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina köpta varor.

Tryckfel och produktbilder

Print Avant Garde AB reserverar sig mot eventuella tryckfel på denna webbsida. Vi ger inga garantier att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten. Print Avant Garde AB reserverar sig för förändringar i sortimentet samt för eventuella tekniska problem som gör att ordern inte kan slutföras. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva köpet om bedrägeri misstänks.

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger en beställning hos oss uppger du företagsnamn, namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Vi dokumenterar all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Print Avant Garde AB kommer inte att lämna ut några uppgifter till tredje part. Enligt personuppgiftslagen/GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Force Majeure

Print Avant Garde AB är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.
I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknader samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer och leveransvillkor enligt (ALG)

Frågor

Kontakta oss gärna på mail info@pag.se eller ring 031-773 82 10.

Måndag-fredag 08:00-17:00